Ruben Boutens

Once something is a passion, the motivation is there...

HomeHome
SitemapSitemap
RubenRuben
KartenKarting
WKWorld Championship
The Dutch ValueThe Dutch Value
Kalender 2015Calendar 2015
Kalender 2016Calendar 2016
SponsorsSponsors
Hall of FameHall of Fame
BlogBlog
KalenderCalendar
ResultatenResults
Sponsors

sponsors75
Als student ben ik afhankelijk van sponsoren om te kunnen blijven karten op het hoogste niveau. Trainen kost veel geld en ook de wedstrijden zijn vaak erg prijzig. Vooral voor de grote internationale wedstrijden moeten veel kosten gemaakt worden. Voor 2016 heb ik mijn pijlen wederom gericht op het wereldkampioenschap indoorkarten en de daaraan voorafgaande kwalificatie evenementen in Engeland, Polen, Nederland en België.

Wilt u mij sponsoren of een samenwerking in een andere vorm, neem contact op met mij: rubenbf1@zeelandnet.nl. In 2015 heb ik bijvoorbeeld een presentatie gegeven voor Nike waar de werknemers een creative session hadden, maar er zijn ook andere mogelijkheden om iets terug te doen voor (potentiële) sponsoren.

In de afgelopen jaren ben ik gelukkig ondersteund door enkele bedrijven die mij enorm geholpen hebben op mijn weg naar succes en vele karttitels. Een overzicht van mijn sponsoren van de laatste jaren staan hieronder vermeld.

Uitzending Zieuws van CTVZeeland van 25 juni 2015 (vanaf 02:40)


CTVZeeland1


siersmederijwisse

Siersmederij Wisse staat al tientallen jaren garant voor inrijpoorten en hekwerken van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Doordat wij alles in eigen beheer houden, ook bezorging en plaatsing, zijn de lijnen kort en weet u precies waar u aan toe bent.

U kunt op onze website de nodige informatie vinden over onze producten: www.siersmederijwisse.nl

Siersmederij Wisse
Vrouwenpolderseweg 22
4353 BD Serooskerke (W)
0118-592689
06-10603752
Openingstijden in overleg na telefonisch contact.

logo marco solo

Marcosolo Montage & Afbouw is gespecialiseerd in het monteren en verbouwingen in en rond uw keuken!

06 175 82 245
hoenderberg 29
3825 ct amersfoort
koolaardmontage@gmail.com

logo veersedam auto vof

Een sterke en veelzijdige autotraditie...
Veersedam Auto V.O.F is een full-service autobedrijf, gevestigd te Vrouwenpolder aan de N57 op het eiland Walcheren.
Met een lokale en regionale functie kunnen wij u van dienst zijn voor al uw mobiliteitswensen of voor het oplossen van elk probleem.

Nieuwe auto's
Veersedam Auto V.O.F levert elk merk van uw keuze: nieuw, fabrieksgarantie, aanbiedingen en speciale uitvoeringen.
Ons aanbod kent geen enkele beperking, en u kunt rekenen op een vakkundig en onafhankelijk advies.

Occasions, onze voordelen
- Gratis APK
- Gratis pechhulp (Bosch Car Service)
- Nationale Auto Pas; het NAP kilometercertificaat geeft inzicht in de kilometerhistorie van een auto en laat zien of een tellerstand logisch verklaarbaar is
- First choise occasions zijn door Veersedam auto V.O.F uitgeselecteerd op uitvoering, kilometerstand en excellente conditie. Terecht uw eerste keus!

Lease
Veersedam Auto Lease is het antwoord op al uw leasewensen van personenauto tot bestelwagen of lichte truck, zowel nieuw als gebruikt.
Flexibiliteit en inleving gevolgd door een scherpe offerte maakt u wellicht tot een tevreden gebruiker van ons leasepark.

Reparatie / Onderhoud
APK
Keuring van alle keuringsplichtige voertuigen.
Bij grote onderhoudsbeurt APK geen extra kostenpost. (excl. afmeld en milieutestkosten)
Onderhoud
Zeer goed geoutilleerde werkplaats met eerste klas autotechnici, Bosch testapparatuur, uitlezen van storingsgeheugen en resetten onderhoudscomputer.
Alle merken, alle bouwjaren, bestel -en personenauto's.
Airco
Onderhoud, controle, oplossen van storingen, her- en navullen, check up.
Schadeherstel
Taxatie, reparatie, plaat en spuitwerk (RP) met garantie.

Een vriendelijke groet,
Team Veersedam Auto
Vrouwenpolderseweg 75
4354 KL Vrouwenpolder
T: 0118 - 591524
F: 0118 - 593167
E: info@veersedamauto.nl
http://www.veersedamauto.nl/

LW

Om een impressie te krijgen wat LW Projects & Services doet en wellicht voor u kan betekenen, heet ik u van harte welkom op de site www.lwps.nl

Bedrijfsprofiel

LW Projects & Services is een eenmanszaak gevestigd in het zuidwesten van Nederland. LW staat voor Leroy Wehmuller en kan ingehuurd worden door bedrijven om projecten te leiden op het gebied van piping. Het aansturen van de pijpfitters en gecertificeerde fotolassers zijn de kerntaken van de onderneming en wordt dan ook fulltime uitgevoerd.

Visie

'Passie voor perfectie!'

Als uw interesse gewekt is en/of vragen heeft, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Met vriendelijke groet,
Leroy Wehmuller

logo kastaci


Welkom bij Autobedrijf Kastaci
Autobedrijf Kastaci is gevestigd in Middelburg in Zeeland.
Het adres voor een perfect en goed geprijsde Occasion.

Het bedrijf heeft een voorraad van ongeveer 100 goed onderhouden occasions.
Deze Occasions worden via dealerorganisaties ingekocht. Na een grondige inspectie en een afleveringsbeurt komen de auto's in de bedrijfsvoorraad terecht.

De Occasions, die bij Autobedrijf Kastaci in de showroom staan, zijn scherp geprijsd en goed onderhouden, zodat u er nog jaren rijplezier mee kunt hebben.

Kom graag eens langs of kijk op onze website onder de button "Occasions" voor onze mooie voorraad. Staat er op dit moment toevallig niet de Occasion tussen naar uw wens vul dan het zoekformulier in en wij gaan voor u op zoek. Dat scheelt u veel tijd en waarschijnlijk ook aardig wat geld. Door onze vaste adressen en onze ruim gevulde database te raadplegen weet Autohandel Kastaci U meestal binnen een week een aardig passend antwoord te geven op uw aanvraag.


logo dkc

Dow Kart Club is een onderafdeling van de personeelsvereniging van Dow Benelux b.v.

DKC heeft tot doel al haar leden / liefhebbers van (snel) autorijden en autoracen de gelegenheid te geven dit te beoefenen op een sportieve leuke en betaalbare positieve manier.

Verslagen van alle activiteiten zijn te vinden op de website van DKC

banner geldof

Of het nu grondwerk, bestrating of riolering betreft, bij Aannemingsbedrijf Geldof bent U aan het juiste adres. Al meer dan 120 jaar staan wij bekend om de snelle, betrouwbare, kwalitatief goede en toch voordelige uitvoering van infrastructurele werkzaamheden.

Uw opdracht kan ons niet groot genoeg zijn! Toch is in ons zeer service gerichte bedrijf Uw opdracht nooit te klein of ondergeschikt. Alle opdrachten worden met grote zorg uitgevoerd.

Hoge kwaliteit, praktische oplossingen en duidelijke communicatie: dat is Aannemingsbedrijf Geldof BV.

Bij iedere opdracht, of het nu gaat om gecompliceerde projecten of klein onderhoudswerk, staat het belang van onze opdrachtgever voorop. Goed contact op een betrouwbare en plezierige manier is daarom voor Aannemingsbedrijf Geldof vanzelfsprekend. Dit leidt volgens ons tot de beste resultaten. We willen onze opdrachtgevers kwaliteit leveren en dat tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Dit is al jaren de weg naar langdurige relaties.
Aannemingsbedrijf Geldof is te vinden in Middelburg aan de Kleverkerkseweg 22.

Meer informatie is te vinden op de website http://www.geldof.org/

banner ikm wit

Wilt u een succesvolle avond met zakenrelaties, collega's, vrienden, kennissen of familieleden organiseren?

Een succesvolle avond beleeft u wanneer u beslist om bij Indoor Karting Middelburg te komen karten. Wij beschikken over ruime ervaring in het organiseren van evenementen voor grote en kleine groepen. De mogelijkheden zijn legio, dus voor ieder wat wils.

Ons kartcentrum beschikt over een 400m² grote horecaruimte, waar u in een sfeervolle ambiance kunt genieten van een drankje of een hapje, terwijl u de verrichtingen van de coureurs op de monitoren of vanachter het glazen "panorama" uitzicht op de voet kunt volgen. U kunt per groep de baan exclusief reserveren en ons een kartcompetitie laten organiseren, zodat u ongehinderd het verloop van de wedstrijd kunt bepalen. Verder is het ook mogelijk om individueel te karten. Aldeze ingrediënten zorgen met zekerheid voor een geslaagde avond bij Indoor Karting Middelburg.

Arnesteinweg 19 te Middelburg, http://www.kartingzeeland.nl

haarbosch

Het schilders en onderhoudsbedrijf Renst Haarbosch onderscheidt zich van andere bedrijven door zijn aanbod van verschillende werkzaamheden in één hand.
Zoals uiteraard schilderen, glaszetten, alle wand afwerkingen en de diverse decoratietechnieken o.a. marmeren en houten.

Ook is een voordeel dat we een eigen timmerman, loodgieter en dakdekker in dienst hebben. Zo kunnen wij het totaal onderhoud van een woning in eigen beheer houden.
Het voordeel daarvan is dat wij voordeliger, sneller en efficiënter kunnen werken.


Renst Haarbosch
L. Brownstraat 1 * 1992 HX Velserbroek

U kunt ons altijd bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte en eventueel gratis advies.

Tel: 023- 538 64 81
Fax: 023- 574 69 41
Mob: 06-53 23 78 72

E-mail: post@rensthaarbosch.nl
Website: http://www.rensthaarbosch.nl/

mathia

Sponsors

sponsors75
As a student I have to rely on sponsors to continue karting at the highest level and to be able to keep improving myself every year again. Practice and races are costly, especially international events where travel costs come into play as well. For the 2016 season I will focus mainly on Indoor Karting again with the KWC qualifiers and the Kart World Championship itself as the most important goals.

If you are interested in helping me achieving my goals, or when you have good ideas for a sponsoring or a partnership, feel free to contact me via: rubenbf1@zeelandnet.nl. This year I gave for example a presentation at Nike for their employees in a creative session, and there are many more possibilities to do something back to (potential) sponsors.

In recent years I was very happy to be supported by a couple of companies, they helped me on my way to success in my sport. An overview of my sponsors over the last few years is listed below.

Broadcast of ‘Zieuws’, a new item before the KWC 2015 on the local TV channel of CTVZeeland (June 25th 2015, from 02:40 )

CTVZeeland1

siersmederijwisse


logo marco solo

logo veersedam auto vof

LW

logo kastaci

logo dkc

banner geldof

banner ikm wit

haarbosch

mathia